0
Domaći fudbal

Superliga Srbije, Vojvodina - Cukaricki 21.7.2017. Beograd, Srbija 21. Jul 2017. (credit image & photo: Nenad Mihajlovic / STARSPORT)

PROMOCIJA U NOVOM SADU: Vojvodina predstavila svog novog kreatora igre

Objavljeno: 16.02.18 u 14:30

Fudbalski klub Vojvodina danas je ozvaničio saradnju sa doskorašnjim fudbalerom Radničkog iz Niša, Lazarom Arsićem.

Arsić nastupa na poziciji veznog igrača, a u jesenjem delu sezone bio je jedan od najistaknutijih igrača niškog superligaša, sa sedam postignutih pogodaka. On je sa novosadskim klubom danas potpisao jednoipogodišnji ugovor i od njega se očekuje da u nastavku sezone bude glavi organizator igre „lala“.

– Pre svega, želim da se zahvalim svim ljudima u klubu koji su mi omogućili dolazak u Vojvodinu. Ovo je veliki korak napred u mojoj karijeri, a za ovih nekoliko dana sam se uverio da posedujemo zaista kvalitetnu ekipu, sa sjajnim i ambicioznim stručnim štabom. Lično, moja najveća želja u narednom periodu jeste da skinemo sa trona Crvenu zvezdu i Partizan, odnosno da im se priključimo u borbi za titulu. Do kraja ovog prvenstva, borićemo se za izlazak u Evropu, a tu je i Kup, koji je možda i prioritet – rekao je Arsić na predstavljanju.

Arsić je u redovima Vojvodine nositi dres sa brojem 10 na leđima, a pred prvu utakmicu prolećnog dela sazone, u kojoj će Novosađani dočekati Voždovac, Arsić obećava maksimalnu borbenost celog tima.

– Što se tiče utakmice u subotu, siguran sam u to da ćemo na teren izaći maksimalno motivisani. Uz podršku navijača, nadam se da ćemo doći do pobede – naglasio je Arsić.

Utakmica između Vojvodine i Voždovca igra se sutra od 17 časova na stadionu “Karađorđe”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter