1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

FUDBALER PLZENJA ODUŠEVLJEN GROBARIMA: Hvala navijačima Partizana

Objavljeno: 16.02.18 u 09:43

Fudbaleri češke Viktorije vratili su se zadovoljni kući, pošto su u Beogradu uspeli da izvuku remi od 1:1 u duelu sa crno-belima.

Plzenj je u završnici utakmice uspeo da dođe do željenog gola u gostima i neporažen dočeka revanš na svom terenu, uprkos tome što je Partizan većin delom utakmice bio znatno bolji rival.

Jedan od najiskusnijih igrača češkog šampiona, David Limberski, se posle meča osvrnuo se na atmosferu na stadionu u Humskoj, koja je na njega ostavila veliki utisak.

– Atmosfera je bila sjajna, želeo bih da zahvalim navijačima Partizana, ali i našim pristalicama. Jedna od najboljih atmosfera u kojima sam igrao. Posebno bih izdvojio aplauz navijača Partizana kada smo napuštali stadion-, rekao je Limberski.

Defanzivac Plzenja ističe da je utakmica bila izuzetno teška, te da u revanšu očekuje da ekipa potvrdi prolazak u narednu rundu.

– Bilo je teško. Igrali smo dobro poslednjih pola časa i uspeli da ostvarimo dobar rezultat. Verujem da ćemo proći dalje-, rekao je Limberski.

0
0

1 Komentara

  1. Браћа Чеси! Имали су и српску тробојку на својим трибинама! Таквог госта увијек радо видимо и дочекамо и то нам је увијек брат

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter