0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

UEFA JE TEK SAD POBESNELA: Pretnje smrću zbog slučaja ‘Skenderbeg’!

Objavljeno: 16.02.18 u 18:14

Članovi Disciplinske komisije UEFA, inspektori koji su angažovani zbog sumnji o nameštanju utakmica albanskog Skenderbega, dobili su pretnje smrću.

Kao što smo već preneli, Evropska kuća fudbala predložila je kaznu od 10 godina bez evropskih takmičenja za albanski Skenderbeg zbog osnovanih sumnji da su pre tri godine nameštali mečeve i učestvovali u nelegalnom klađenju.

Odluka je na Disciplinskoj komisiji čiji su zaposleni na ovom slučaju danas doživeli tešku neprijatnost, odnosno, pretnje smrću. Naravno, anonimne, ali dovoljno da odreaguje direktno predsednik UEFA Aleksandar Čeferin.

– Nikada nećemo dozvoliti da osoblje UEFA budu predmet pretnji nekog trećeg lica. Oni imaju potpunu podršku – rekao je prvi čovek UEFA.

Albanskom timu ovo samo dodatno može da ide na štetu budući da su već na korak od najveće kazne u istoriji fudbala. Izbacivanje na 10 godina ugrozilo bi im čak egzistenciju, a pretnje smrću ništa dobro neće doneti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter