1
Evrokupovi

VEZISTA PSŽ-a NEUTEŠAN: Lepo je dati osam golova Dižonu, ali gde smo protiv Reala?

Objavljeno: 15.02.18 u 09:56

Strelac jedinog gola za Pari Ser Žermen sinoć protiv Real Madrida Adrijen Rabio nije skrivao razočaranje posle poraza od 3:1 nakon preokreta ‘kraljeva’.

‘Sveci’ su juče poveli na ‘Santjago Bernabeu’ golom Adrijena Rabioa i činilo se da imaju sve u svojim rukama, čak i na 1:1 su imali nekoliko kolosalnih šansi, ali ih je sustigla čuvena fudbalska kazna i u finišu su sa dva gola doživeli težak poraz od 3:1.

– Lepo je i dobro dati osam golova Dižonu, ali u ovakvim utakmicama, protiv Reala, morate da napravite nešto – rekao je posle meča strelac gola za PSŽ, Adrijen Rabio.

Bio je uveren, i zaista je tako, da je Pari Ser Žermen igrao kao veliki tim i potpuno dominirao Real na njegovom ognjištu. Zato je šok zbog preokreta i ubedljivog poraza još veći.

– Razočaran sam. Počeli smo onako kako treba da igramo, izgledali kako treba da izgleda ozbiljan tim. Uvek pričamo iste stvari u svlačionici, uvek radimo iste stvari, i na kraju, uvek isto prođemo – zaključio je Adrijen Rabio.

Vicešampion Francuske će popravni imati 6. marta kada će se igrati revanš na ‘Parku prinčeva’ u Parizu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter