2
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MITROVIĆ OTVORENO: Štoper Partizana prokomentarisao ‘ofsajd gol’ i crveni karton koji je dobio

Objavljeno: 15.02.18 u 23:50

Defanzivac crno-belih polako izrasta u pravog vođu poslednje linije Partizana nakon što je letos stigao u klub.

Odličnu partiju je i danas imao Milan Mitrović, ali je na nju mrlju bacio crveni karton.

U par puta je bio ključan u sprečavanju Čeha da dopru do Vladimira Stojkovića, ali za dva nešto oštrija starta, dva žuta kartona i propuštanje meča koji će se za sedam dana igrati u Češkoj. Čini se, grčki arbitar je prestrogo pokazao put ka svlačionici Mitroviću, a celu tu situaciju, kao i gol Plzena, je prokomentarisao defanzivac Partizana:

– Odigrali smo dobro, stvorili mnogo šansi koje smo morali da iskoristimo. Samo je ‘prvo poluvreme’ završeno ovde, idemo tamo da odigramo još bolje, da damo gol više i pobedimo. Mislim da su oba moja kartona prestroga, dva lagana starta. Pritom je njihov gol iz ofsajda, ali šta je tu je. Istu utakmicu očekujem tamo, moramo da budemo strpljivi, ali mislim da imamo dobre šanse da prođemo dalje. Žao mi je sto necu moći da pomognem, rekao je ispred stadiona Mitrović.

Sa stadiona Partizana: Stefan Smuđa

0
0

2 Komentara

  1. Pa mi dajemo golove i igramo fudbal bar, a vi autobus ispred gola pa ako splavar (Radonjić) na brzinu ubode ubode taktika bitno je da ne primimo go, a ako ga damo damo. Niste pobedili Ruse na vašem stadionu gore čuvajte du.. da ne bude napunjeno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter