5
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

JANKOVIĆ ODMAH NAKON UTAKMICE: I crnogorski reprezentativac o golu iz ofsajda, koji Grci nisu poništili

Objavljeno: 15.02.18 u 23:39

Crno-beli su propustili veliku priliku da poraze Viktoriju Plzen danas na svom terenu.

Na kraju je Partizan sve snage morao da usmeri ka odbrani kako bi sačuvao i nerešen ishod jer je meč završio sa igračem manje.

U finišu je šampion Srbije poklekao iz jedne krajnje sumnjive situacije i izgubio vođstvo do kojeg je došao nakon bolje igre u većem toku meča. Ipak, ostalo je još sat i po vremena fudbala u Ćeškoj u kojem će Partizan svakako tražiti svoju šansu za prolaz među najboljih 16 ekipa Lige Evrope.

– Ne bih se složio da je nepovoljan retultat. Jedan naš gol tamo će značiti mnogo, neće im biti lako. Žalimo zbog primljenog gola, ali sve je moguće u Češkoj. Sve je bilo dobro dok nismo primili gol, onda smo se nesvesno povukli. Greške u fudbalu su normalne, šta je tu je. Očekujemo istu Viktoriju na svom terenu, nemaju šta da čuvaju, jedan gol menja sve. Atmosfera u timu je odlična i nema razloga da bude drugačije. Fizički je teško skakati sa ovolikim ljudima i nikoga ne bih krivio za ovaj rezultat danas, izjavio je Danilo Pantić nakon utakmice.

Veliku ulogu u mnogobrojnim napadima Partizana danas imao je i Marko Janković koji je upisao još jedan veoma dobar meč za crno-bele.

– Odigrali smo dobru utakmicu, u prvom poluvremenu smo imali neke šanse koje smo morali da iskoristimo ali nažalost nismo. U nastavku smo krenuli dobro, poveli, ali kao što se već dešavalo, iz ne znam kod razloga, možda pada koncentacije nismo uspeli da zatvorimo utakmicu. Čuo sam da su dali gol iz ofsajda. Tamo idemo da damo gol, sigurno će i oni imati isti pristup. Mislim da smo dve ekipe približno istih kvaliteta, ali smatram da smo mi možda ipak u prednosti, rekao je crnogorski reprezentativac.

Sa stadiona Partizana: Stefan Smuđa i Vladimir Kolarik

0
0

5 Komentara

  1. Video si da je bio ofsajd.a to sto si prodao 20 lopti i sto te nije bilo skoro nigde to nisi video.samokritika je vrlina

    0
    0
    Odgovori
    • Vidi, navijam za Zvezdu…ali sam sudija, i uz to sam realan… Ovo je cist ofsajd! Ne gledaju se samo noge, vec i torzo ali i glava… samo ruka se ne uzima u obzir jer njome se ne moze postici gol… Informisi se pre nego sto lupis glupost, a pojma nemas o pravilima

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter