0
Evrokupovi

FOTO: FK PARTIZAN

ZATEČENI U PARTIZANU: Zdjelar ne igra – Đukić pronašao ekspresnu zamenu za sutra (FOTO)

Objavljeno: 14.02.18 u 10:38

Pre oko sat vremena je ekipa Viktorije Plzen iz Češke krenula ka Srbiji gde će sutra igrati utakmicu sa šampionom naše zemlje.

Partizan će ugostiti češki tim u okviru šesnaestine finala Lige Evrope sutra od 21.05.

Iako se već nazirao tim koji bi nakon priprema Miroslav Đukić mogao da izvede na prvoj zvaničnoj utakmici u 2018. godini, desio se veliki peh i povreda Saše Zdjelara. Prema saznanjima HotSporta, njega će sutra u Humskoj zameniti Marko Jevtović.

U Partizanu su bili po malo i zatečeni posle odluke da Saša Zdjelar zbog povrede ne može da igra sutra (21.05) protiv Viktorije iz Plzena. Ne samo da ce vezista koji je stigao iz Olimpijakosa preskočiti megdan u Humskoj vec je pod velikim znakom pitanja njegov nastup i u revanšu 22. februara.

– Na Kipru je sve delovalo da jedan udarac ne može da donese pauzu i da će za par dana Zdjelar biti u stroju. Kada je pokušao jače da trenira osetio je jak bol i sada mora da miruje. Prognoze su do sedam dana, a njegovu ulogu trener Đukić je namenio Marku Jevtoviću, koji ima dosta odigranih velikih mečeva. rekli su za HotSport u Partizanu.

Šef struke crno-belih će danas posle popodnevnog treninga odrediti igrače koji će ići u karantin, a Ognjen Ožegović se vratio na teren posle par dana pauze.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter