0
Evrokupovi

KJELINI O ZAUSTAVLJANJU KEJNA: To je gotovo nemoguće, nisam toliko arogantan…

Objavljeno: 12.02.18 u 22:15

Gospodska i, pre svega, sportska izjava štopera Juventusa uoči susreta sa jednim od najboljih napadača današnjice.

Govoreći o sutrašnjoj utakmici osmine finala Lige šampiona protiv Totenhema, italijanski defanzivac Đorđo Kjelini nije želeo da se razmeće rečima i vrlo staloženo i iskreno je pričao o duelima sa Harijem Kejnom.

– Gotovo je nemoguće da ja sam zaustavim Harija Kejna. Posebno u situaciji ‘jedan ja jedan’. Nisam toliko arogantan – rekao je prekaljeni štoper.

– Videćemo kako će to izgledati timski, to je mnogo bitnije od duela ‘jedan na jedan’, jer se tako neutrališu pojedinci. Nikako ne bi smeli samo da se fokusiramo na Kejna, jer je ceo tim Totenhema opasan.

FOTO: twitter.com/premierleague

On je dodao da veruje da je dvomeč sa ‘pevcima’ i ova faza Lige šampiona samo početak priče koja će se za Juventus završiti u finalu u Kijevu.

– Ne smemo puno prostora da im damo. Znamo za šta su sposobni, nisu slučajno tu gde jesu. Ali, verujem da je ovo naš samo prvi korak na putovanju koje će se završiti u Kijevu u maju – poručio je Kjelini sa konferencije za medije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter