0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DANILO PATNIĆ POZIVA NAVIJAČE: Od vas sve počinje i sa vama se završava, teško ćemo bez vas!

Objavljeno: 12.02.18 u 15:30

Fudbalera Partizana u četvrtak očekuje utakmica sezone, u kojoj računaju na veliku podršku sa tribina stadiona u Humskoj.

Crno-beli nadaju se da će protiv Viktorije iz Plzena nastaviti sa dobrim partijama u Evropi, a za to će im svakako biti neophodna podrška navijača. Prodaja karata za sada ide dosta dobrim tempom, nekoliko dana pred meč rasprodato je nešto više od polovine stadiona, a stručni štab i fudbaleri srpskog šampiona se nadaju da će tribine biti krcate u četvrtak od 21:05 časova.

Svoj poziv navijačima upustio je i mladi vezista Partizana, Danilo Pantić, koji je još jednom istakao značaj podrške s atribina.

-Od navijača sve počinje i sa njima se završava. Zato nam je neophodno da stadion bude pun u četvrtak i da svako kupi svoju ulaznicu. Ova generacija je napravila istorijski uspeh i znamo koliko nam je bilo teško kada smo imali prazne tribine u Humskoj. Ako pokleknemo, ako izgubimo snagu, energija Grobara nas u tim trenucima gura napred-, kaže Danilo Pantić.

Mladi reprezentativac Srbije je nakon povratka u svoj matični klub prosto „procvetao“, odigravši važnu ulogu u osiguravanju evropskog proleća crno-belih.

-Prirodno je da čovek koji je posvećen poslu napreduje iz godine u godinu. Mislim da se iste stvari dešavaju i samnom. Treniram mnogo, a postignuti rezultati me dodatno motivišu da nastavim istim tempom. Što se tiče samih priprema, bile su naporne, ali ne i neizdrźive. Bilo je sitnih povreda koje sam doźiveo, ali to je sastavni deo ovog sporta-, rekao je Pantić.

Iz redova Partizana veruju da će u nastavku sezone beležiti još bolje rezultate, nego što je to bio slučaj jesenas.

-Mislim da izgledamo bolje nego u jesenjem delu. Zajedno smo već šest meseci i sve se bolje razumemo i pokrivamo. Drago mi je da se to primeti i da to vide i ljudi izvan struke i terena- rekao je mladi vezista.

Pantić je zatim i izanalizirao mečeve sa češkim timovima, Slovanom iz Libereca i Teplica, sa kojima su se crno-beli sastali na pripremama na Kipru.

-Veoma odgovorne i agresivne ekipe, koje vole dobar tempo. Moramo da pazimo da ne uđemo u njihov ritam već da uspostavimo onaj koji nama odgovara-, istakao je prvotimac Partizana, koji ističe da će sav pritisak koji ekipa sada oseća biti zaboravljen u četvrtak uveče.

-Pritisak je normalan u ovom sportu i na neki način ga svi volimo. Ali u trenutku kada izađeš na teren sve se zaboravlja i pokušavaš da radiš ono što najbolje znaš i na najbolji način-, zaključio je Pantić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter