0
Evrokupovi

JEVTOVIĆ PRED PLZEN: Našoj javnosti možda nisu zvučno ime, ali su ozbiljan fudbalski protivnik

Objavljeno: 11.02.18 u 16:30

Bliži nam se prva utakmica između Partizana i Viktorije u okviru šesnaestine finala Lige Evrope.

Srpski i češki tim će prvi put koplja ukrstiti u čertvrtak od 21.05 na stadionu u Humskoj.

Očekivanja pred tu utakmicu izneo je vezista crno-belih, Marko Jevtović. Iako se činilo da će Jevtović ove zime napustiti Partizan, to se ipak nije desilo, a ne bi bilo neočekivano ni ukoliko bi bio u startnoj postavi protiv Viktorije uzeći u obzir povredu Saše Zdjelara.

– Očekuje nas veoma ozbiljan meč sa ekipom koja možda za našu javnost nije zvučno ime, ali ozbiljan fudbalski protivnik i šampion Češke. Videli smo kako čvrsto igraju ekipe iz te regije koje nisu među prve tri, tako da znamo šta nas čeka i ozbiljno smo to shvatili. Brzo je sve prošlo i pauza i pripreme i sada moramo da počnemo sve praktično od nule. Veliki izazovi su pred nama, a ujedno i velika očekivanja javnosti i navijača. U Partizanu je uvek tako i to igrači shvate tek kada dođu u klub, dok sa strane to deluje drugačije. Partizan praktično svaku utakmicu mora da od igra sa 120 posto snage bez obzira koji meč je u pitanju, jer su protiv nas svi dodatno motivisani. Nije lako imati tako visok kontinuitet stalno, ali mora se, rekao je Jevtović za klupski sajt.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter