0
Domaći fudbal

FOTO: FK RAD

REVIJA GOLOVA: Na poslednjem meču Rada u Antaliji viđeno čak osam pogodaka (FOTO)

Objavljeno: 10.02.18 u 19:38

Na poslednjoj proveri u Turskoj pred nastavak sezone su Građevinari upisali još jedan remi.

Rad je uspeo da četiri puta zatrese mrežu svog rivala, ali je i primio četiri gola od ekipe MTK.

‘Građevinari’ su prikazali odličnu igru I efikasnost u generalnoj probi pred nastavak prolećnog dela šampionata. D aje sudija Jevgenjin dosudio bar još dva čista jedanaesterca za tim iz Beograda i da je sjajno izveden Slobodan udarac u uvodnim minutama meča od strane Ajkovića, umesto na stativi, završio u golu, konačan rezultat bi bio još ubedljiviji.

Ono na čemu treba da porade izabranici Slađana Nikolića je komunikacija zadnje linije, jer su kao u jesenas primili dosta golova svojom nesmotrenošću.

Lider mađarskog drugog ranga takmičenja je rezultatski dobro otvorio meč. Posle nešto više od pola sata igre, MTK je golovima Lenkse (očigledan ofsajd) i Vaša imao dva gola prednosti, a Volkov je u poslednjem minute, posle faula nad Lutovcem, iskoristio kazneni udarac za smanjenje rezultata.

Beograđani nisu padali, već su nivo igre i karakter podigli na najviši mogući nivo, a nakon prekršaja nad Veselinovićem, Volkov je po drugi put precizan sa penala.

U 57. minutu, odličan prodor Veselinovića koristi raspoloženi ajković za preokret rezultata. Nepažnju odbrane Rada, koristi Hrepka, tri minuta kasnije za poravnanje rezultata. U 20.minutu nastavka, sve bolji Aleksandar Lutovac koji je meč odigrao bez greške, koristi maestralan prodor kapitena Denića i ponovo donosi prednost banjičkom superligašu.

Ipak, nepunih 15 minuta pre kraja, još jednu grešku odbrane Rada, kažnjava kapiten MTK , Jožef Kanta dovodeći rezultat u egal za konačan ishod utakmice.

Fudbalska ekspedicija Rada, u nedelju se vraća za Beograd i počinje pripreme za premijerni duel nastavka Šampionata protiv surdulučkog Radnika narednog vikenda.

Rad – MTK 4:4 (1:2)

Strelci: 0:1 Lenkse u 2, 0:2 Vaš u 34, 1:2 Volkov u 45. iz penala, 2:2 Volkov iz penala u 48, 3:2 Ajković u 57, 3:3 Hrepka u 60, 4:3 Lutovac u 65. i 4:4 Kanta u 77.minutu.

Teren broj 3 SC ‘Mirakl’ u Lari. Sudija: Turbin Jevgenjin (Moskva, Rusija).

Rad: Stevanović, Vico, Volkov, Perendija, Ze Markos, Bainović, Marinković, Denić, Lutovac, Ajković i Veselinović. Igrali su još: Mijailović i Mladenović.

MTK: Bese, Katona, Balog, Baki, Dojč, Vaš, Borbeli, Kanta, Farkaš, Hrepka i Lenkse. Igrao je još: Šuhodovski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter