7
Domaći fudbal

FOTO: YouTube/Printscreen

‘PARTIZAN NIJE TIM’: Trener Libereca analizirao crno-bele, deluje da ih je previše potcenio ovim rečima…

Objavljeno: 10.02.18 u 11:11

Slovan Liberec je bio bolji sa 2:1 od Partizana na pripremama na Kipru, pa je trener češkog tima za tamošnje medije analizirao igru i ekipu ‘parnog valjka’.

Liberec je u tom meču relativno lako stigao do trijumfa, pošto je Partizan tek u 89. minutu postigao utešni gol. Ipak, to je bila sredina priprema i David Holoubek je svestan da to nije bio pravi odnos snaga.

– Partizan ima dosta iskusnih igrača, a oni ne igraju pripremne utakmice sa sto odsto mogućnosti. Dosta su se čuvali tokom utakmice, štedeli su se, verovatno za prvenstvo i Ligu Evrope. Zato treba uzeti sa rezervom činjenicu da smo ih pobedili na pripremama – rekao je Holoubek za ‘Češke novini’.

Ipak, naglasio je da je Liberec bolje organizovana ekipa od crno-belih, odnosno, da Partizan i pored odličnih pojedinaca nema pravi tim.

– Imaju tehnički veoma darovite i fantastične igrače, stvarno ih je lepo gledati, ali po meni, nisu izgledali tako dobro kao tim. Mislim da je Liberec u ovom momentu organizovanija ekipa nego Partizan. Po meni, imaju problem u posvećenosti i ispunjavanju obaveza u igri i to, smatram, može da bude prednost za Plzen – istakao je David Holoubek.

Jedino što jeste istakao kod srpskog šampiona jeste realizacija, što je obrnuto, utisak koji se nije preterano stekao u srpskoj javnosti.

– Mi smo se sjajno branili, Partizan nam je zatresao mrežu tek u 88. minutu i to posle naše greške. Oni su jedinu pravu priliku pretvorili u gol i to govori o njihovom kvalitetu i nikako se ne smeju potceniti. Utakmica u Beogradu može da izgleda tako da Plzen kontroliše tok, a da Partizan iz jedne male šanse postigne gol, jer imaju kvalitet za to – podvukao je Holoubek.

Možda će bolji uvid Česi imati ako pogledaju Partizanov meč protiv Teplica, verovatno najbolji na ovim pripremama koji su odigrali izabranici Miroslava Đukića.

0
0

7 Komentara

  1. SRAMOTA OD NASLOVA!COVEK JE REKAO DA INSTITUCIJA IMA KVALITETNE IGRACE ALI DA PO NJEMU NISU BILI U POTPUNOSTI TIM.
    CAK JE I ON UZEO SA REZERVOM SVE STO SE DESAVALO JER SU U PITANJU PRIPREME!
    OPET SA DRUGE STRANE JUCE RUSKI GOLMAN SA PRAVOM ISPLJUJE KUKAVICKU IGRU KOMSINICE male A VAMA NASLAV KAO DOBRI SU BILI TURSKI KONJANICI U NARIKANJU!GANLIJE FAVORIZUJETE GANLIJE I AKO SU VECINA POSETIOCA SAJTA UBEDJEN SAM NAVIJACUI INSTIITUCIJE!

    0
    0
    Odgovori
  2. Naslov je amaterski! No, sto se tice analize Partizanove igre i igraca covek je potpuno u pravu. Partizan ima dobre igrace samo ih treba ukomponovati, a to Djukic NE ZNA. To mi, pravi navijaci Partizana, govorimo jos od letosnjih priprema.

    0
    0
    Odgovori
  3. Objektivno ne navijam ni za zvezdu ni za partizan ali ovo kako mediji u negativnom kontekstu provlace ovaj partizan prosto natera coveka da ih favorizuje.. iz inata

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter