1
Evropske lige

‘STARA DAMA’ BI DA ŠOPINGUJE U MILANU: Juventus ‘rosonerima’ sprema osvetu za Bonućija

Objavljeno: 08.02.18 u 23:53

Tek što je završen zimski prelazni rok, šampion Italije se polako sprema za naredni.

Juventus već polako misli o smeni generacija u zadnjoj liniji tima, gde ih nakon odlaska Leonarda Bonućija prošlog leta u Milan, uskoro očekuje i odlazak Andree Barzaljija u penziju.

Tako bi „bjankoneri“ u odbrani ostali samo sa iskusnim Kjelinijem i Mehdijem Benatijom, pa već polako traže nekog perspektivnog igrača, kojeg bi mogli da upare sa mladim Ruganijem u godinama koje slede.

Nedavno je iz redova Atalante stigao Matia Kaldara, koji je odmah po potpisu vraćen u Bergamo na pozajmicu, a sada se Juventus nameračio i na Alesia Romanjolija.

Prema pisanju italijanskog „Tutosporta“, mladi defanzivac Milana će biti glavna meta „stare dame“ u letnjem prelaznom roku, a finansijska situacija u sedmostrukom prvaku Evrope značajno bi Đuzepeu Maroti mogla da olakša pregovore.

Romanjoli došao je na “San Siro” iz Rome 2015. godine, za 25 miliona evra, a pravu šansu među „rosonerima“ dobio je od Siniše Mihajlovića, koji ga je zajedno sa Donarumom promovisao u značajnog člana ekipe.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter