3
Domaći fudbal

POGLEDAJTE POSLEDNJU PROVERU PARTIZANA: Da li je ovo tim koji će istrčati protiv Plzena? (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.18 u 14:28

Partizan od 14.30 časova igra poslednju pripremnu utakmicu na Kipru, a rival je ekipa Šahtjora iz Slogiroska.

Poslednja provera za izabranike Miroslava Đukića pred šesnaestinu finala Lige Evrope i prvi meč sa Viktorijom iz Plzena. Rival je Šahtjor, jedan od najboljih beloruskih timova, a po sastavu koji nam stiže sa ‘rajksog ostrva’ može se raći da će ova postava za sedam dana istrčati na ‘travnati tepih’ Humske.

Stojković – Vulićević, Nemanja R. Miletić, Mitrović, Urošević – Jevtović, Pantić, Janković, Tošić, Ivanović – Tavamba.

Gledajte uživo meč Partizan-Šahtjor:

Iako je bilo najavljeno, Saša Zdjelar je zbog lakše povrede van sastava, umesto njega igra Marko Jevtović.

0
0

3 Komentara

  1. Kao sto rekoh, ocekuje nas nova sezona koja ce biti slicna predhodnoj, bar sto se tice efikasnosti ove ekipe koja jos uvek nema jednog dobrog klasicnog spica. Pozitivna strana u novoj sezoni ce biti, bolji i fizicki spremniji Suma,novajlije – Ivanovic za bolju konkurenciju u napadu,Vakulko na mestu zadnjeg veznog, sigurno deset puta bolji i konkretniji od Pantica, Urosevic na levom beku i nasi klinci na celu sa Djerlekom,Djoletom i Strahinjom Jovanovicem, Cucinom i S.Markovicem.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ista meta isto odstojanje,ekipa je dobro postavljena na terenu, dobro funkcionise sve do onog trenutka kada treba napraviti zavrsnicu ali nje nije bilo ni prosle pousezone a kako vidimo, nje nema ni sa pocetka ovog drugog dela sezone. Zasto !? Jednostavan odgovor, ekipa nema izrazitog spica pa se sve svodi na igru kroz sredinu sa kratkim pasovima a gde je protivnika najteze probiti. Igra po bokovima je otvorenija ali na centarsuteve nema ko da skace i ugrozava gol.
    Da smo Barsa i da imamo Mesija u timu pa da onda igramo i bez klasicnog spica ali, niti smo Barsa niti imamo Mesija. Zato u prvom timu bez klasicnog spica moraju po svaku cenu igrati igraci poput Sase Ilica,Sume pa i mladog Djerleka jer sve ostalo je mucenje kako za igrace a tako i za one sto gledaju. Sacekajmo da odgledamo i drugi deo pa da definitivno damo zakljucak Djukicevog tima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter