0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Dan atraktivnog fudbala – Zvezda sa Zenitom, Brodarac sa Mančester Junajtedom

Objavljeno: 07.02.18 u 08:50

Dva veoma zanimljiva televizijska prenosa nam je danas obezbedila Arena sport.

A tome se može pridodati i jadranski specijal iz Evrokupa koji će emitovati Sport klub.

Reč je o meču top 16 faze pomenutog takmičenja u kojem će snage odmeriti Budućnost i Cedevita, a prenos će biti na prvom kanalu Sport kluba od 19 časova. Sat vremena ranije na drugom kanalu iste televizije počinje meč Lijetuvos Ritasa i Bajer Minhena kojeg sa klube predvodi Aleksandar Đorđević.

A na Areni danas fudbala na pretek. Za zagrevanje možete ispratiti meč omladinaca Željezničara koji dočekuju u Sarajevu favorizovani Atletiko Madrid, prenos počinje u 16 časova na Areni sport 1. A od 18.30 za sve one koji nisu stigli do karte pošto je stadion Voždovca rasprodat, Arena 1 je obezbedila direktan prenos šesnaestine finala Lige šampiona između srpskog omladinskog šampiona Brodarca i Mančester Junajteda.

Na Areni sport 3 od 16.30 na programu je generalna proba Crvene zvezde pred utakmicu sa CSKA u Beogradu. Na megdan u pripremnom meču u Antaliji će igračima Vladana Milojevića izaći Zenit iz Sankt Petersburga.

Kompletan sportski program za sredu, 7. februar možete pogledati ovde:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter