0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POD BUDNIM OKOM MOSKOVLJANA: Zvezdin ‘špijun’ lako uočen na tribinama, crveno-bele bodri bivši trener

Objavljeno: 07.02.18 u 16:45

Utakmica između Crvene zvezde i Zenita predstavlja generalnu probu srpskog vicešampiona pred dvomeč šesnaestine finala protiv „Armejaca“.

Zbog toga je očekivano bilo da predstavnici moskovskog kluba budu prisutni na ovom susretu, a trener aktuelnog šampiona Rusije, Viktor Gončarenko, nije želeo ništa da prepusti slučaju pa je u Antaliju poslao svog prvog pomoćnika i čoveka od poverenja, Aleksanda Jermakoviča.

Jermakovič inače već jako dobro poznaje mogućnosti ekipe Vladana Milojevića, sa kojom se dva puta susreo tokom grupne faze Lige Evrope, kao trener BATE Borisova. Beloruski tim je u oba meča uspeo da ostane neporažen (1:1 u Beogradu, 0:0 u Borisovu). S obzirom na ovakve okolnosti, pomoćni trener CSKA, nikako nije mogao da prođe neopaženo.

Takođe ovoj utakmici prisustvuje i nekadašnji trener crveno-belih, Miodrag Grof Božović, koji pruža Zvezdi podršku zajedno sa svojim saradnicima iz Arsenala iz Tule.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter