0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIROSLAV VULIĆEVIĆ: Partizan ima svoje ime u Evropi, ne osećamo se inferiorno ni pred kime! (VIDEO)

Objavljeno: 07.02.18 u 14:40

Desni bek je od svog prelaska iz Vojvodine u Humsku jedan od najvažnijih šrafova crno-belih, što potvrđuje i zvanje zamenika neprikosnovenog Saše Ilića u ulozi kapitena.

Miroslav Vulićević poslednjih nekoliko godina predstavlja jednog od najstandardnijih fudbalera Partizana, sa velikim uticajem na igru ekipe, a u razgovoru za klupsku televiziju je između ostalog otkrio kako je to izaći na teren timova, koji se u evropskom fudbalu visoko kotiraju i koji igraju i Ligu šampiona, poput Olimpijakosa, Atletik Bilbaa…

– Znate kako, atmosfera na našem stadionu je jvrelija nego na većini stadiona. Opet prelep je osećaj izaći na prepun stadion poput onog u Bilbau. Ali i Partizan ima neko svoje ime u Evropi i taj dres nešto znači. Svi ti igrači su sigurno čuli za Partizan i u tom smislu nemam osećaj da smo u podređenom položaju protiv bilo koga. Jedini osećaj koji imam je odgovornost da u što boljem svetlu reprezentujemo naš klub- reako je Vulićević.

Zanemik kapitena Partizana govorio dotakao se još brojnih tema, poput očekivanja pred meč sa Plzenjom, utiscima o novim pojačanjima, mladim fudbalerima koji su priključeni iz omladinske škole…
Sve to pogledajte u priloženom videu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter