0
Evropske lige

FOTO: VIKTORIA PLZEN

ZA MIRNIJI NASTAVAK SEZONE: Plzenj pred Partizan rešio dva goruća pitanja!

Objavljeno: 06.02.18 u 19:57

Fudbaleri češkog šampiona uveliko se spremaju za nastavak sezone, gde ih već za nedelju dana očekuje duel sa beogradskim crno-belima, u okviru šesnaestine finala Lige Evrope.

Viktorija iz Plzenja će ovaj dvomeč dočekati mirnije glave, nakon što je klub rešio neke od gorućih pitanja kada je u pirtanju sastav za nastavak sezone.

Nakon što su u svojim redovima uspeli da zadrže svog najboljeg igrača, Mihala Krmenčika, češki prvak je produžio ugovor sa još dvojicom nosilaca igre. U pitanju su defanzivac David Limbersk (34)i i vezista Milan Petržela (34).

– Potpis je samo formalnost, razgovarali smo o produžetku saradnje već izvesno vreme i iskreno nisam mogao ni da zamislim da napustim Viktoriju. Klub je duboko u mom srcu i verujem da na kraju sezone možemo da doživimo još jedan zajednički pobednički trenutak-, rekao je Limberski, koji je sa Plzenjom osvojio tri titule prvaka države.

Zadovoljstvo produžetkom saradnje iskazao je i iskusni vezista Petržela.

– Osećam se kao David, ovde sam kao kod kuće. Osećam se odlično, imamo najbolje navijače i zadovoljan sam što mi je klub ukazao poverenje. Fizički se osećam odlično, naporno sam trenirao i verujem da ću biti od pomoći na terenu u prolećnom delu sezone-, izjavio je Petržela.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter