8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLEDI RASPLET: Do petka stiže odluka, hoće li Partizan oslabljen na Viktoriju Plzen?

Objavljeno: 06.02.18 u 10:09

Leh je odavno pikirao vezistu crno-belih, a ostaje da se sačeka još nekoliko dana i zbog kluba iz Rusije.

U pojedinim zemljama prelazni rok nije završen, pa je otvorena mogućnost da Partizan napusti i Marko Jevtović. Vezista je od ranije na meti Leha iz Poznanja, a kako saznaje HotSport Poljaci bi do petka trebalo da preseku i odluče se oko dolaska  srpskog veziste.

Povoljna okolnost je da ugovor sa crno-belima traje samo do juna i da do produžetka saradnje neće doći. Postoji interesovanje iz Rusije i ukoliko se negde na dva polja utanaci angažman uslediće rastanak sa momkom, koji je stigao pre dve i po godine iz Novog Pazara.

Jevtović je tokom karijere imao kao mlad kratko internacionalno iskustvo u Dinamu iz Moskve, ali sada je svakako stasao za bitnu ulogu u Evropi posle velikog broja odigranih utakmica za ekipu iz Humske.

Prema trenutnim planovima trener Đukić prednost u veznom redu daje Zdjelaru i Pantiću tako da bi rastanak mogao samo da bude plus za igrača.

FOTO: Partizan.rs
0
0

8 Komentara

  1. Ima li za vas ,,strucnjake,, bar jedan igrac koji ZASLUZUJE dres Partizana?Volite li vi klub ili ste TROJANSKI KONJ?Najpre bi rekao ovu rec poslednju ali se izvinjavam konjima jer su oni za razliku od vas PLEMENITE ZIVOTINJE.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jevtovica sam stalno kritikovao jer nema nikakvu tehniku pa cak i ono najosnovnije za jednog fudbalera koji igra u Super ligi i nosi dres Partizana ali sto se tice igraca zaduzenog za defanzivne zadatke, tu je neprikosnoven i sigurno je jedan od najboljih u nasem fudbalu.

    0
    0
    Odgovori
    • Ako je tehnika dribling, to ne možeš očekivati od visokog igrača. Šta je sa brzom odlukom, postavljanjem, taktikom… Momak bez menadžera sa najboljim šutom, a Janković izvodi slobodne. I što hoćeš, ne možeš jer mora drugi.
      Ceo tim sastavljen od Faljija i još nekih…

      0
      0
      Odgovori
  3. Cista logika prednost Pantici i Zdjelaru…Jeftovic je samo jos jedan u nizu onih koji kvalitetom nezasluzuju da nose sveti dres..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter