3
Domaći fudbal

NIJE PREVIŠE ZABRINUT: Đukić jedino nezadovoljan rezultatom, posebno ga oduševila igra jednog momka

Objavljeno: 06.02.18 u 19:02

Uprkos porazu od letosnke Lijepaje (1:0), trener Partizana ističe da je manje više zadovoljan višenim na terenu.

Kombinovani sastav crno-belih je u pretposlednjoj pripremnoj utakmici na Kipru stoviro priličan broj šansi, ali ni jednu od njih nije uspeo da realizuje. Na kraju je srpski šampion pretrpeo minimalni poraz, koji ipak nije zabrinuo trenera Miroslava Đukića.

– Jedino ne mogu da budem zadovoljan rezultatom. Bili smo u dobrom intenzitetu, ekipa je odlično trčala, stvorila dosta prilika. Izgubili smo, ali to u ovom trenutku ne zabrinjava. Najbitnije je da smo odigrali dobro, golovi će doći. Danas sam hteo da i ova ekipa ima po 90 minuta u nogama. Vidi se da se mučimo. Teško nam je. Fale nam minuti u visokom ritmu. Momci polako ulaze u formu-, rekao je Đukić posle utakmice.

Trener crno-belih posebno je istakao partiju dvojice igrača od kojih se mnogo očekuje u nastavku sezone, Sejdube Sume i Ognjena Ožogovića.

– Suma i Ožegović su izašli iz povreda. Dosta su se mučili poslednjih 15 minuta. Bitno je da izdrže. Zadovoljan sam njihovim učinkom. Ognjen je imao dosta šansi, nije ih iskoristio, međutim, bitno je da u njih ulazi – zaključio je Miroslav Đukić.

Šef strule Partizana pohvalio je i mlade snage, koje su u ovom meču dobile svoju šansu, a posebno je istakao supertalentovanog Armina Đerleka.

-Svi mladi su pokazali nivo za Partizan. To je najbitnije. Đerlek se ozbiljno nameće. Tu sam samo da ispratim njegov talenat, želju i htenje. Izrasta u kvalitetnog igrača. Sve što radi je pametno, inteligentno – istakap je Đukić.

0
0

3 Komentara

  1. Управо сам хтио рећи да ће Ђерлек бити супер таленат ако га менаџери не упропасте или неке комбинације наше управе. Треба му дати за годину нови уговор и екстремне услове па ако оде са 22 године да мора бити обештећење на вишемилионске цифре.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter