0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

DANAS MU JE DIVAN DAN: Aleksandar Katai na rođendan predstavljen u Čikagu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.18 u 16:59

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde danas ima dvostruki razlog za zadovoljstvo.

Poslednjih nekoliko meseci u ekipi Alavesa bili su za zaborav, ali će Aleksandar Katai svoj 27. rođendan zapamtiti i po otvaranju novog poglavlja na profesionalnom planu.

Povremeni reprezentativac Srbije danas je i zvanično postao član Čikago Fajersa, kojeg sa klupe predvodi naš Veljko Paunović, a Katai nije skrivao zadovoljstvo zbog prelaska u redove člana MLS lige.

– Uzbuđen sam što sam se pridružio ekipi i što imam šansu da radim sa Veljkom Paunovićem i njegovim stručnim štabom. Učinićemo sve da osvojimo titulu za ovaj klub i grad, ne mogu da dočekam da postignem pogodak pred našim navijačima – rekao je Katai za sajt kluba, a u Čikagu će igrati kao pozajmljen igrač Alavesa uz mogućnost otkupa ugovora.

Generalni menadžer kluba Nelson Rodrigez kaže da će Aleksandar Katai značajno unaprediti igru Čikada u napadu.

– On jednim potezom može da reši meč, driblingom, dodavanjem, kontra napadom… Njegova želja za uspehom će se odlično uklopiti u našoj svlačionici – rekao je generalni menadžer Nelson Rodrigez.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter