0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

FLEŠ IZ LONDONA: Došli Mhitarijan, Obmanejang, a sad se čeka Srbin?

Objavljeno: 05.02.18 u 12:47

Posle pobede od 5:1 protiv Evertona svi večičaju ‘novi’ tim Arsenala bez Aleksisa Sančeza koji je otišao u Mančester junajted.

Odlazak jednog igrača kakav je Aleksis Sančez doveo je do toga da pričamo o nekom novom Arsenalu. ‘Tobdžije’ su kako bi nadomestile odlazak Čileanca dovele dva velika pojačanja. Prvo je stiglo u okviru transfera Sančeza, a reč je o Henriku Mhtarijanu, a drugo u je Pjer-Emerik Obamejang.

Ipak, kako piše birtanski ‘Miror’, tu nije kraj. Sledeća želja Arsenala je srpski reprezentativac. Reč je o Andriji Živkoviću. Mladog Nišliju skauti Arsenala prate još od Evropskog prvenstva za mlade, a sada su spremni da im bivši igrač Partizana bude prvo pojačanje u junu.

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

Nije poznato hoće li se Arsenal opredeliti za dovođenje Andrije Živkovića pre početka Svetskog prvenstva ili će sačekati da vidi igre ovog momka na samom Mondijalu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter