0
Evropske lige

POBEDNIK PRELAZNOG ROKA: Lažirao biografiju i obezbedio sebi ugovor! (FOTO)

Objavljeno: 03.02.18 u 14:25

Zimski prelazni rok završen je u većini evropskih zemalja, a on je doneo neke vrlo zaniljive transfere.

Ipak, verovatno je nazanimljiviji onaj koji je napravio litvanski drugoligaš, koji je doslovno „nasamaren“ od strane jednog Angolca rođenog u Francuskoj.

Naime, litvanski klub Panevežis, pre nekoliko dana predstavio je Barklija Migela Panza, kao veliko pojačanje, kao igrača koji je u dresu engleskog QPR na 36 utakmica postigao 45 pogodaka, u periodu od 2010. do 2012. godine.

Ipak, prosto je neverovatno da se čelnici ovog kluba nisu se zapitali, kako to da nakon ovakve dve sezone u dresu londonskog tima Panzo nije završio u nekom većem premijerligašu, nego o francuskom niželigašu Sarleu, a potom i švedskom trećeligašu Sirijanski.

Odgovor leži u tome što su vodeći ljudi Panevežisa slepo verovali podacima na „Vikipediji“, koje je vrlo verovatno uneo i sam fudbaler. Penzo nikada u karijeri nije nastupao za QPR, a poslednjih godinu dana odigrao je svega pet utakmica u pomenutom švedskom niželigašu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter