5
Domaći fudbal

ILIEV OTKRIO: Igrač kojeg sam jurio dva prelazna roka na kraju završio u Zvezdi, Kanga prvo ponuđen Partizanu ali…

Objavljeno: 03.02.18 u 10:25

Sportski direktor Partizana je od dolaska na funkciju većinu svojuh želja uspeo da realizuje, međutim kako i sam priznaje, ponekad se dešavalo i da doživi neuspeh.

Partizan je u ovom prelaznom roku angažovao četvoricu fudbalera i to Đorđa Ivanovića, Slobodana Uroševića, Sašu Zdjelara i Jurija Vakulka, dok je od nosilaca igre klub napistio jedino Everton Luiz.

Ivica Iliev je više puta istakao da je zadovoljan urađenim u zimskoj „pijaci“, a u razgovoru za „Alo“ je priznao da je u prethodna dva prelazna roka jurio jednog igrača, koji je na kraju završio u redovima večitog rivala. Takođe, istakao je da je Gelor Kanga pre odlaska u Zvezdu nuđen najpre Partizanu.

– U dva prelazna roka sam imao želju da dovedem jednog fudbalera, ali nije bilo prostora za tako nešto i on je onda otišao u Zvezdu. Ljudi malo pogrešno gledaju na stvari, jer ako mi nekog igrača ne želimo, to ne znači da je on loš, već da se ne uklapa u naš sistem. Recimo, nama su ponudili Kangu, ali mi smo se odlučili za Leonarda, koji se više uklapao u našu ideju-, rekao je Iliev za „Alo“.

0
0

5 Komentara

  1. Zemun ne lupetaj, za dobre pare je posao, a vas Kanga bi bolje prosao da je sa Zvezdom i raskinuo ugovor pa se ponudio Partizanu, bolji bi transfer dalje ostvario, budi uveren u to, zato prvo sat vremena razmisljaj pre nego stavis komentar, a ako neznas kako dobar srociti javi se Ilievu pomoci ce ti ako ima vremena, pozdravcic.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti prvo nauci pravopis, pa pisi komentar. A kad je rec o vasem Brazilcu, ne secam se da je imao ponuda u Evropi, a ni u Aziju nije otisao za 10 miliona.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter