9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KRAJNJE NEOČEKIVANO: Čim prođe Plzen – stranac se pakuje, odlazi u Kinu i puni kasu u Humskoj?! (FOTO)

Objavljeno: 02.02.18 u 10:36

Iako se činilo da će tim koji je ostao nakon poslednjeg dana januara igrati u drugom delu sezone, to možda i neće biti slučaj.

Još jedan bitan odlazak iz Humske bi mogao da se desi nakon dvomeča sa češkim timom u šesnaestini finala Lige Evrope.

Nije se za sada pojavila ponuda za Leandre Tavambu koja zadovoljava Partizan mada je moguće da Kamerunac posle mečeva sa Plzenom napusti Humsku. HotSport je još u decembru najavio da postoje dva drugoligaša iz Kine, koji su zaintresovani za napadača, a interesovanje je sada još intenzivnije.

Ipak, priča je izgleda ponovo aktivirana pošto Tavamba nije otišao u Evropu i ima nagoveštaja da bi klub mogao da dobije za Kamerunca čak dva i po miliona evra.

Sportski direktor Ivica Iliev je već spremio zamenu ukoliko stasiti golgeter prihvati da ide na Daleki istok, a čitav posao mora da se završi do 11. februara, kada ističe prelazni rok u Srbiji. Crno-beli ostaju do 9. februara na Kipru i imaju još tri provere protiv Teplica, Lipvaje i Šahtjora iz Soligorska.

FOTO: STARSPORT
0
0

9 Komentara

  1. Bolje da Tavamba ostane, realno nema zamene za njega. Tek ce da igra kako moze, bolje sa njime potpisati novi ugovor, pa ga prodati dogodine za vece pare. Za to vreme razigrati malog Jovanovica da ga zameni.

    0
    0
    Odgovori
  2. Već pominjani Gerard Gohou je jos slobodan a ima visoke finansijske zateve – ne bi me čudilo da se išlo na to da se zatvori evropska pijaca pa ako ne pronadje klub do tada a Tavamba zaključi ugovor sa Kinezima u narednih nedelju dana, odradi 2 tekme protiv Plzena i ode – da po povoljnijim uslovima se potpiše Gohou do 11.02.

    0
    0
    Odgovori
    • Ma sta je za vas milion godisnje? ili ce cak mozda doci zato sto je partizan najveci klub na ovim prostorima i njegov je navijac od malih nogu….ne zasmejavaj me

      0
      0
      Odgovori
      • Za nas je mnogo jer mi dajemo pare koje smo sami zaradili!Za vas je malo jer trosite pare gladnog naroda!
        nalim ahhahahahahhaha

        0
        0
        Odgovori
        • Sad si ispalio miliinitu flskulu koje smisljaju tegeltija i pantic…Mnogo si, dakle, bistar…

          0
          0
        • Hahahahaha cim prodju Plzen hahahahaha sa cim da prodju autobusom hahahaha a sto se para tice to su one pare sto niste igracima isplacivali pa vam na kraju oprastali dug hahahah

          0
          0
        • Rece covek ciji je klub bio u minusu 50mil i nije platio nikome nista predhodnih deset godina,a od prodaje igraca nije zaradio spremacicama za platu.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter