1
Evropske lige

HAOS U SVLAČIONICI INTERA: Tuča Ikardija i hrvatskih rerpezentativaca, kao najava bombastičnog transfera!?

Objavljeno: 02.02.18 u 19:10

Loše raspoloženje usled katastrofalne forme „neroazura“, eskaliralo je nakon utakmice sa SPAL-om minulog vikenda (1:1).

Inter je na ovom susretu u samom finišu ostao bez veđ viđene pobede, a kako prenose italijanski mediji, nakon ovog meča došlo je do fizičkog sukoba u svlačionici milanskog tima.

Glavni učesnici u ovom incidentu bili su najbolji igrač tima, Mauro Ikardi i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, koji su ušli u klunč nakon novog neuspeha, a u sve se umešao i drugi Hrvat u redovima Intera, Marselo Brozović, koji je pritrčao da brani sunarodnika.

Epilog ove priče trebao bi da bude transfer Ikardija u madridski Real, o kome se govori već neko vreme, a posrednik o njemu bi trebao da bude poznati italijanski menadžer Minjo Rajola. Otkupna klauzula za Ikardija iznosi 110.000.000 evra, a ako neko može da je plati to je „kraljevski klub“.

Potvrda ovog sukoba došla je i na društvenim mrežama, gde je su Perišić i Brozović izbrisali Argentinca, a svakako će ovakva situacija u klubu dodatno uticati na sam teren.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter