3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FSS DONEO ODLUKU POVODOM DERBIJA: Paprene kazne za ‘večite’, Partizan prošao mnogo gore!

Objavljeno: 01.02.18 u 17:52

Fudbalski klubovi Partizan i Crvena zvezda danas su kažnjeni od strane Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije zbog nereda na 156. večitom derbiju.

Oba kluba su kažnjena novčano, pa će zbog korišćenja pirotehničkih sredstava i crveno i crno-beli u FSS uplatiti po 300.000 dinara.

Sa druge strane, Partizan će protiv Zemuna 24. februara igrati bez prisustva publike, dok će crno-beli naredni meč u Humskoj, protiv Rada 4. marta odigrati uz zaključanu južnu tribinu.

FOTO: STARSPORT

Podsećamo, u opštem haosu na tribinama učestvovali su i državljani Hrvatske.

Svih dešavanja sa ovog meča možete se podsetiti ovde.

 

0
0

3 Komentara

  1. Sreca pa je ministar sporta pre par godina,posle nekih nereda,rekao da je to zadnji put tj svaki sledeci ce znaciti izbacivanje u nizi rang I sl…Toliko o dobrom bivsem vaterpolisti koji se prodao bagri I sam postao deo iste. A da ne govorimo o premijeru-predsedniku-izbavljacu dece iz smetova … koji ne rekao- kazna od 5-12 godina :-). Nije ni cudo sto nam se smeju svi…

    0
    0
    Odgovori
  2. Dobro a sta je sa Cukarickim i njihovim navijacima i majmunskim kricima na utakmici sa Zvezdom, kada je izlazio Kanga sa terena?

    0
    0
    Odgovori
  3. Smiješno, ispade za onakav rat jsd biće kažnjeno 10000din. više od zvezde. Nisu se bratske borbe vodile na severu nego na južnoj tribini da budu isto kažnjeni. Na Zemun bi došlo petsto ljudi puta dvije sto dinara, za toliko je više kažnjeno jsd. U Evropi za onakav rat čekali bi sledeću sezonu da se stadion otključa. Huligani pobijedi li moj Kokeza

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter