0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

OGROMNO POJAČANJE: Grof u Tulu doveo reprezentativca Rusije iz Zenita! (FOTO)

Objavljeno: 31.01.18 u 18:20

Arsenal iz Tule, koji sa klupe predvodi bivši trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božovič, danas je dobio veliko pojačanje u napadu.

Novi član prvoligaša iz Tule postao je fudbaler Zentia i reprezentativac Rusije, Artem Dzjuba, koji je u Božovićev tim došao na pozajmicu do kraja sezone.

Nekadašnji trener Zvezde dobro je upoznat sa kvalitetima napadača, kojeg je u prošlosti trenirao i u ekipi Rostova, a u grad na Donu je takođe došao kao pozajmljeni igrač od strane moskovskog Spartaka.

Dzjuba je tokom karijere zabeležio 70 nastupa za tim Zenita i postigao 29 golova, a u paketu s njim je u Arsenal stigao još jednan fubaler iz Sankt Peterburga, a u pitanju je Ivan Novoseljcev.

-Božović je imao glavnu ulogu u ovom transferu. Poštujem tog čoveka i trenera. Za mene je on vrh. Poznajem Božovićeve zahteve. Lepo je što ovi ljudi veruju u mene. Božovićev Arsenal igra napadački fudbal i drago mi je što ćemo ponovo da sarađujemo. Od svih opcija Tula je bila opcija broj jedan-, rekao je Dzjuba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter