0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Posle Plavšića i Kange jos jedan bivši igrač Zvezde stiže u Prag!

Objavljeno: 31.01.18 u 15:08

Ovoga jutra Gelor Kanga se zaputio ka češkoj prestonici, na potpisivanje ugovorsa sa ekipom Sparte, a uskoro će mu se priključiti još jedan nekadašnji fudbaler ceveno-belih.

Naime ruski Krasnodar i Sparta postigli dogovor o pozajmici Mihaila Ristića do leta, uz mogućnost kasnijeg otkupa ugovora.

Nakon odlaska iz Crvene zvezde Ristić (22) je tokom avgusta igrao standardno u Krasnodar, ali ga je povreda neposredno pred revanš meč sa crveno-belima u Beogradu, potpuno izbacila iz ritma.

Usledila je pauza i mala minutaza, pošto je ekipa trenera Salimova beležila dobre rezultate, a danas je odlučeno da srpski vezista ode na pozajmicu. Kako HotSport saznaje novi klub momka iz Bjeljine je Sparta iz Praga, koja će u junu moći da otkupi ugovor.

Dogovoreni su detalji i sledi odlazak Ristića u Prag, gde je danas na preglede i potpis ugovora stigao Gelor Kanga, a još od letos je u klubu i Srđan Plavšić.

Ekipa Italijana Stramaćonija se pojačava za nastavak sezone u pokušaju da se stigne Plzen, mada iz ove perspektive rival Partizana u šesnaestini finala Lige Evrope je (ne)dostižan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter