Uskoro se završava prelazni rok a crno-beli su i zvanično dobili veliko pojačanje na sredini terena.

Na Kipar je stigao Saša Zdjelar koji će već danas početi da trenira sa ekipom Miroslava Đukića.


Olimpijakos je pozajmio srpskog fudbalera šampionu naše zemlje uz mogućnost otkupa ugovora na kraju sezone za šta bi Partizan trebalo da izdvoje 500.000 evra. U klubu su zadovoljni završenim poslom nakon dugih pregovora, pre svega kada je reč o Ivici Ilievu, sportkom direktoru:

– Uslovi koje smo dogovorili su realno za igrača tog kalibra fenomenalni po nas. Mislim da neće biti problema. To je ono što smo čekali i borili se već skoro dva meseca. Mislim da smo doveli vrlo važnog igrača i za Partizan i za srpski fudbal. Kompletirali smo prelazni rok sa mladim, kvalitetnim igračem. Mislmi da smo napravili pravu stvar, rekao je Iliev za B92.

Ivica Iliev je otkrio i da je Zdjelar poslednje pojačanje ove zime. U opticaju je bio jedan napadač, ali kako Tavamba nije napustio Humsku, od toga neće biti ništa.

– Imali smo u opticaju jednog napadača, ali samo pod uslovom da ode Tavamba, što se nije dogodilo. Pošto 1. februara moramo da zatvorimo spisak za Ligu Evrope, mi smo prinuđeni da sve naredne ponude nekog kluba za Tavambu odbijemo, jer onda ne bismo mogli da dovedemo zamenu. Njemu je to predočeno pre sedam dana. Imao sam napadača na čekanju, ali nismo želeli da gomilamo igrače na toj poziciji jer imamo i Ožegovića, tu može da igra i Ivanović.