9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: ‘Deža vi’ u Humskoj – Partizan se pojačao Zdjelarom, ali veoma bitan igrač odlazi u Seriju A?!

Objavljeno: 30.01.18 u 10:08

Italijanske ekipe su očigledno u poslednje vreme dosta pratile mečeve aktuelnog prvaka naše zemlje.

Prema saznanjima HotSporta, još jedna ekipa iz Serije A je uputila transfer ponudu u Humsku.

Polako se zatvraju prelasci u jakim evropskim takmičenjima i rok za pojačanja ističe sutra u ponoć, a kako saznaje HotSport, Partizan je dobio ponudu iz Italije za Marka Jevtovića. Đenova je spremna da za 700.000 evra otkupi igrača kojem ugovor ističe u junu i čeka se odgovor crno-belih.

Posle odlaska Evertona i dolaska Vakulka iskusni vezista je čekao dogovor sa klubovima iz Rusije i Poljske. Ipak, eventualna selidba u „kalčo“ bila bi pun pogodak za nastavak karijere.

Pre nekoliko godina poslednjeg dana prelaznog roka Đenova je kupila Nikolu Ninkovića (na pozajmici u Empoliju) i izgleda da se priča ponavlja samo ostaje da padne dogovor.

Ukoliko do njega dođe Jevtović će napustiti pripreme u Limasolu, a dolazak Zdjelara iz Atine je planiran tokom dana.

FOTO: STARSPORT
0
0

9 Komentara

  1. Ja ne znam sta ste vi gledali ali znam da mi boljeg defanzivnog na sredini nemamo.Jedan od najstandardnijih i iz godine u godinu sve bolji, visok oko 2m, ima 24 godine, borben, postize i golove, izvodi penale, nikad nije kiks neki ozbiljan napravio, daje uvek maksimum… Mi smo u velikom gubitku ako ga pustimo za samo 700.000, smesna cifra…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter