0
Domaći fudbal

Fudbal Super liga season 2012-2013.Partizan v Crvena Zvezda .Milos Jojic right celebrates the goal with team-mates Vladimir Stojkovic Sasa Markovic Lazar Markovic .Beograd, 05.18.2013..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SLOBODAN U IZBORU SREDINE: Bivši fudbaler Partizana se rastao sa španskim klubom

Objavljeno: 29.01.18 u 13:09

Iako je srpskom vezisti ugovor sa klubom isticao na leto 2019. godine, do završetka saradnje je ipak došlo znatno ranije.

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije, Saša Marković (26), raskinuo je ugovor sa Kordobom, u koju je prešao 2015. godine iz redova Partizana.

Marković je tokom sezone odgirao 16 utakmica za španskog drugoligaša, tokom kojih se dva puta upisao u strelce i jedanput asistirao. Njega će u redovima Kordobe zameniti Huan Naravez, koji će u ovom timu nastupiti kao pozajmljeni igrač Betisa.

-Zahvaljujemo se igraču na trudu i posvećenosti koje je pokazao u našem klubu. Želimo mu puno sreće i uspeha u nastavku karijere-, stoji na zvaničnom sajtu kluba.

Tokom karijere Marković je pored Partizana i Kordobe nastupao i za OFK Beograd.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter