2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POSAO BLIZU REALIZACIJE: Zvezda se iz Turske vraća bez ubojitog golgetera!? (FOTO)

Objavljeno: 29.01.18 u 09:44

Već duže vreme se isčekuje transfer Ričmonda Boaćija, koji se najavljuje još negde od sredine jesenjeg dela sezone, ali na kraju bi stadion „Rajko Mitić“ mogao da napusti jedan drugi ubojiti stelac.

Vratio se ove zime Milan Pavkov sa pozjmice iz niškog Radničkog, ali bi visoki naoadač mogao da ponovo napusti Crvenu zvezdu.

Kako je ranije najavio HotSport interesovanje je pokazao Aktobe iz Kazahstana, a sada je strelac 16 golova u jesenjem delu Superlige, prema vestima iz Turske, na meti Umarnije.

Reč je o timu se takmici u Drugoj ligi gde trenutno zauzima lidersku poziciju, a plan je da od kraja sezone budu članovi elitnog ranga uz Galatasaraj, Besiktaš, Fenerbahče…

Da bi misiju sproveli u delo potreban im je napadač a juče su tokom meča Zvezde i Stubrasa, u kome se Pavkov upisao u strelce, uverili da je napadač crveno-belih ono što traže.

Spominje se pozajmica do juna, uz klauzulu otkupa nakon toga a rasplet situacije će uslediti u naredna dva do tri dana.

Status Boaćija još uvek nije rešen, a Pešić je planiran kao prva opcija ako ode Ganjanin. To znači da bi eventualni ostanak najboljeg strelca svakako „oterao“ Pavkova u Tursku.

0
0

2 Komentara

  1. Zvezdu uskoro vraca u stvarnost i realnost CSKA, ne treba lupati bombasticne naslove, CSKA ide dalje, a ovima ostaje tumbanje po JSL, izuzev da se i sudije potrude da se ne osramote redom, da da.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter