0
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

ZVEZDA SIGURNA: Stumbras dobio tri ‘komada’, Ben dobio konkurenciju u špicu (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.18 u 15:03

Crvena zvezda je rezultatom 3:1 savlada Stumbras u prvoj prijateljskoj utakmici u Antaliji.

Na terenima hotela Papilon su za crveno-bele strelci bili Milijaš, Pešić i Pavkov.

Prvu dobru priliku je aktuelni lider Superlige imao u 8. minutu kada je veoma dobro gađao Slavoljub Srnić, ali je golman litvanskog tima vrhovima prstiju loptu izbacio u korner. Bunker ispred gola Litvanaca Crvena zvezda probija u 37. minutu. Akcija je tekla po desnoj strani, Pešić je propustio kroz noge loptu do Radonjića, a on petom odigrao za Milijaša koji je sa oko 15 metara poslao neodbranjiv udarac u gol Stumbrasa. Sjajna akcija igrača Crvene zvezde.

Samo tri minuta kasnije Zvezda je imala priliku da duplira vođstvo. Nemanja Radonjić je centaršutem tražio Pešića, pred kojim se isprečio jedan od defanzivaca litvanskog tima i rukom ‘skinuo’ loptu. Ipak, Aleksandar Pešić nije bio precizan sa kreča.

Nije se dugo nakon pauze na poluvremenu čekalo da Crvena zvezda ponovo ozbiljno zapreti i postigne gol. Igrao se 52. minut i ponovo je velike zasluge imao Nemanja Radonjić koji je odigrao sjajan meč. Nakon što je prevario nekoliko čuvara, centrirao je sa leve strane i pogodio Pešića kojem je ostao lakši deo zadatka. U prvom narednom napadu je Stumbras imao najbolju priliku, za oko 30 metara je pogođena stativa gola Zvezde.

Konačno su Litvanci zaigrali ofanzivnije i to se isplatilo u 65. minutu. Vujadin Savić je oborio jednog od rivalskih igrača u svom kaznenom prostoru, a Viljena je sa 11 metara bio precizan i smanjio zaostatak svog tima.

U 75. minutu je šansu dobio Milan Pavkov, a samo desetak minuta je trebalo stamenom napadaču da se upiše u listu strelaca i osigura pobedu svog tima. Njega je odlično uposlio Filip Stojković, da bi se Pavkov sjajno snašao pred golom Litvanaca i postavio konačnih 3:1 u finišu utakmice. Taj pogodak možete videti na 1:44:40 snimka:

(Izvor: YouTube/Crvena zvezda)

CRVENA ZVEZDA – STUMBRAS 3:1
(Milijaš 37, Pešić 52, Pavkov 86 – Viljela 65pen)

Antalija.
Tereni hotela Papilon.
Sudija:

Crvena zvezda (4-2-3-1): Supić (od 45. Kahriman) – Stojković, Babić, Savić, Anđelković – Donald, Milijaš (od 62. Račić) – Radonjić (od 72. Luka Ilić), Milić, Srnić (od 78. Ivan Ilić) – Pešić (od 75. Pavkov).

Stumbras: Josviaki, Almeida, Sadauskas, Sekgota, Žunior, Agostino Sa, Fabio Lopez, Armanavičijus, Viljela, Kore, Bušareb.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter