0
Evropske lige

Stefan Marko Scepovic, Jelen superliga, Partizan - Hajduk Kula, Belgrade, SERBIA, Saturday, September 15, 2012. (credit & photo: Pedja Milosavljevic / +381 64 1260 959 / thepedja@gmail.com)

HOTSPORT SAZNAJE: Crno-bela braća ponovo zajedno!

Objavljeno: 28.01.18 u 10:33

Nekadašnje velike nade Partizana uskoro bi mogle da ponovo zaigraju u istom dresu.

Kako HotSport saznaje, bivši fudbaler Partizana Stefan Šćepović bi danas trebalo da postigne dogovor i ih Hihona stigne u Videoton, gde već igra njegov brat Marko.

Klub iz okoline Budimpešte na čijoj klupi sedi Marko Nikolić želi da se pojača u šampionskoj trci sa Ferencvarošem, a izbor je pao na starijeg Šćepovića, koji je do sada nastupao za Sampdoriju, Sporting iz Hihona (gde je na pozajmici), Hetafe, Seltik, Briž, Kortrijk… Ukoliko dođe do dogovora, Stefan će drugi deo sezone provesti u Mađarskoj na pozajmici iz Hetafea, posle čega bi trebalo da dođe do otkupa ugovora.

Marko čeka da Stefan postigne dogovor, pa da zajedno pod komandnom palicom Marka Nikolića pojure titulu šampiona naših severnih suseda.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter