0
Evropske lige

FOTO: StarSport

ZAKLJUČEN POSAO: Filip Mladenović danas promovisan u novom klubu! (FOTO)

Objavljeno: 27.01.18 u 17:42

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i povremeni srpksi reprezentativac, danas je i zvanično parafirao ugovor sa novim klubom.

Filip Mladenović potpisao je danas ugovor sa ekipom posljke Lehije, za koju već neko vreme nastupa i Miloš Krasić.

Mladenović je sa timom iz Gdanjska, u kome mu je obećana uloga standardnog prvotimca, potpisao ugovor na dve ipo godine. a od njega se očekuje da bude značajno pojačanje u borbi Lehije za plej-of.

Srpski internacionalac se nada da bi u novoj sredini mogao da privuče pažnju selektora Mladena Krstajića, i ponovo obuče dres reprezentacije Srbije koji je do sada nosi šest puta.

-Drago mi je da sam u Lehiji, gde mogu da računam na redovne nastupe. Voleo bih da pomognem timu u postizanju boljih rezultata. U klubu znam nekoliko igrača, Rafala Volskog, Slavomira Peška, kao i Miloša Krasića, koji je poznata ličnost u Srbiji i prema kome imam ogromno poštovanje. Naravno, znam i ostale igrače koji dolaze sa Balkana. Nadam se da ću se brzo prilagoditi timu, da ću dobiti poverenje trenera i biti u stadnju da se na pravi nači predstavim navijačima u Gdanjsku-, rekao je Mladenović.

Mladenović je karijeru započeo u Borcu iz Čačka, a tokom karijere je pored Crvene zvezde nastupao i za Keln, BATE Borisov i Standard iz Liježa, odakle je i došao u Poljsku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter