0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: Zvezda izaziva Olimpijakos, kreću nove runde u evropskim ligama

Objavljeno: 26.01.18 u 08:50

U centru pažnje danas će biti košarka i to crveno-beli spektakl u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

I ovaj dan će početi sa Australijan openom, a ovog petka na programu je polufinale muškog singla između Čunga i Federera koje počinje u 9:30h uz prenos na prvom kanalu Eurosporta.

Kada se radi o temi dana, to je svakako duel između Crvene zvezde i Olimpijakosa u okviru 20. kola Evrolige. Interesovanje je veliko, a za one koji ne budu u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ utakmicu će moći da prate na SportKlubu 1 od 19 sati.

Na SK 3 ćemo gledati veliki derbi između Fenerbahčea i Barselone od 18:45h, na SK 2 će biti meč Valensija – Himki od 20:30h, a za one sa ‘širim paketom’ na SK HD će od 18 sati biti meč između CSKA i Brose Bamberga, dok će od 20:45h Armani dočekati Makabi u prenosu na SK 4.

Kada se radi o fudbalu, na TV ArenaSport 3 ćemo moći da gledamo meč francuske Lige 1 između Dižona i Rena, a taj susret počinje u 20:45h. Nakon 15 minuta na SK HD će početi meč španske Primere između Atletik Bilbaa i Eibara.

Evo kompletne sportske TV ponude za petak, 26. januar:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter