1
Domaći fudbal

RASTE KONKURENCIJA: Novi klub u redu za Raću Petrovića, kako će Partizan reagovati na ovu cifru?

Objavljeno: 26.01.18 u 10:12

Najpre je prvi u red stao Partizan, ali sa ponudom za pozajmicu, da bi sledeći klub bio Malaga. Ipak, sada su i jedni i drugi dobili konkurenciju.

Konkurencija je zdrava, ali ne i u svetu transfera, jer tada igraču samo raste cena, a to je ono što nikako ne odgovara srpskom šampionu.

Partizan je pokušao da vrati svog velikog navijača i igrača u nameri da stekne minute i bude na oku selektoru Mladenu Krstajiću pred Mondijal u Rusiji, ali neće biti lako u borbi sa bogatijim rivalima.

Naime, najpre je Malaga bila jedini protiv-kandidat, a sada je to i Deportivo iz La Korunje. Mediji na Pirinejima pišu da bi u borbi za opstanak u ligi upravo vezista Sportinga mogao da pomogne ‘plavo-belima’.

Petrovićev klub ga je pre dve godine platio dva miliona evra, a sada žele makar milion na ime obeštećenja. Kao što je poznato ‘parni valjak’ želi pozajmicu, a klubovi iz Primere bi tu cifru mogli da ispune.

Deportivo se nalazi na 18. poziciji u španskom prvenstvu, sa samo 16 bodova i prvi je ‘ispod crte’ za opstanak. Trener Paralo je dao direktivu da se napadne srpski vezista, a videćemo da li će i kako reagovati Partizan ili će i dalje ići samo na kartu emocija…

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

  1. Kad pomislim da je Suma kostao Partizan 2 milionceta, da su Mitrovic i Ozegovic zajedno kostali 700 000 hiljada a mi danas ne mozemo za jednog Racu da platimo ovaj smesan milion onda je normalno da Ivica Ilijev i Vazura moraju pod hitno da bude oterani iz kluba.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter