3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OTKRIVENO: Evo koliko će Vakulko koštati Partizan…

Objavljeno: 25.01.18 u 11:40

Partizan je do sada doveo tri pojačanja u vidu Slobodana Uroševića, Đorđa Ivanovića i Jurija Vakulka, a evo koliko će ih koštati transfer poslednjeg.

Za ‘siću’ doveden je mlad i perspektivan igrač na kome će crno-beli jednog dana moći da zarade minimum deset puta više. Reč je Juriju Vakulku, a generalni direktor Partizana Miloš Vazura je otkrio koliko će dolazak Ukrajinca koštati ‘parni valjak’.

– Bogati timovi mogu bez problema da kupe igrača i kad dostigne vrednost pet miliona, ali žele da vide kako se snalazi. Juri je svestan da će u Partizanu moći mnogo da napreduje, zato je odlučio da dođe. Koštaće nas samo trening kompenzaciju, oko 180.000 evra, a on je sto posto igrač Partizana – istakao je Miloš Vazura za Informer.

Kako je HotSport jutors najavio, Partizan priprema novo veliko pojačanje u narednih nekoliko dana.

0
0

3 Komentara

  1. Što se mene tiče jedan od najpametnijih poteza kluba…a sa druge strane imam osećaj u vezi njega isti onaj koji sam zadnji put osetio kada sam prvi put video u igri Vladu Ivića…Ovaj dečko će biti neko ko će ostati u našim srcima i o kome ćemo često čitati u stranim novinama jednom kad ode. I bićemo ponosni jer je bio i biće naš…skrinšotujte ovo i nabijte mi na nos za 4 godine ako ne budem u pravu…ovo je ona kumulativno-rasprskivajuća bomba, a te su najgore za protivnike…imam osećaj da mu je nebo granica…živi bili pa videli.

    0
    0
    Odgovori
    • Nalupa se tako covek, samo da bi napisao nesto i jos garantuje to cime, nickom ?!

      Bezbroj je prica da supertalentovani klinci ne naprave nista… Po cemu si molim te toliko siguran da ce napraviti „nesto“… ?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter