0
Fudbal

FOTO: HOTSPORT / PETAR LAZIĆ

DEJAN SAVIĆEVIĆ: UEFA nas je preduhitrila, evo kada je trebalo da igramo!

Objavljeno: 25.01.18 u 12:00

Legenda jugoslovenskog i crnogorskog fudbala Dejan Savićević istakao je da bi Srbija i Crna Gora igrale i da nije bilo žreba za Ligu nacija.

Popularni Genije je za Novosti istakao da je prijateljska utakmica već bila dogovorena, ali da će termin sada biti odložen za Ligu Nacija.

– Trebalo je da odigramo prijateljsku utakmicu polovinom maja u Beogradu. Naime, nedavno smo na Tajlandu gde smo se nalazili na odmoru, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Slaviša Kokeza i ja dogovorili taj susret. Bio je u planu još jedan. Eto, nije nam se dalo – rekao je Dejan Savićević za Novosti.

Dejan Savićević smatra da su u ‘C4’ ligi dva favorita Srbija i Crna Gora, mada ne bi otpisao ni Rumuniju.

– Gledao sam Srbiju mnogo puta u kvalifikacajama za Svetsko prvenstvo, a imaćemo prilike da ih pratimo i na Mundijalu. Sa Rumunima smo bili u istoj kvalifikacionoj grupi za Mundijal. U gostima smo igrali nerešeno 1:1, u Podgorici slavili sa 1:0. Tu je i Litvanija koju niko neće i ne sme da potceni. Srbija i Crna Gora bi trebalo da se bore za prvo mesto, mada ne smemo da isključimo Rumune – poručio je Dejan Savićević.

Prvi meč Srbije i Crne Gore igra se u Podgorici 11. oktobra, a revanš u Beogradu sledi 17. novembra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter