1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

REAKCIJE IZ RUMUNIJE: Belodedić poručuje- Nije Srbija toliko strašna, ali su u boljoj situaciji od nas

Objavljeno: 24.01.18 u 19:37

Član najsjajnije Zvezdine generacije, koja je 1991. godine pokorila Evropu, Miodrag Belodedić prokomentarisao je ishod današnjeg žreba za Ligu nacija.

Rumuni su zajedno sa reprezentacijom Srbije smešteni u grupu C, gde su još i reprezentacije Crne Gore i Litvanije, a Miograd Belodedić smatra da njegovi sunarodnici mogu da izađu na kraj sa „Orlovima“.

– Ne znam da li je Srbija baš toliko strašna. Ima trenutaka kada igraju dobro, ali i kada imaju probleme. Mislim da su bolji od Crne Gore i možda su trenutno u boljoj situaciji od nas – poručio je Belodedić za rumunske medije.

Za razliku od legendarnog defanzivca Zvezde, nekadašnji selektor Rumunije Angel Jordanesku je bio neuporedivo samouvereniji.

– Možemo da osvojimo grupu, siguran sam da će to naši igrači i uraditi. Srbija je dala mnogo dobrih fudbalera, ali nije to tim koji pamtimo. Dobićemo Srbiju i kod kuće i u gostima. Na ovaj način možemo lakšim putem da se domognemo Evropskog prvenstva – samouvereno je poručio Jordanesku.

Sa druge strane, sadašnji selektor Rumunije, Kozmin Kotra bio je dosta odmereniji u izjavama. On je istakao da bi bio srećniji da ne mora da igra sa Srbijom.

– Moglo je i bolje da bude. Srbija je favorit igra na Svetskom prvenstvu. Grupa je teška, ali možemo da se borimo sa svima. Optimista sam, cilj je da osvojimo grupu i dođemo u situaciju da imamo još jednu šansu da se plasiramo na Evropsko prvenstvo – poručio je Kontra.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter