0
Evropske lige

FOTO: FK Vojvodina

RADOVANOVIĆ: Čast je nositi ovaj dres, znam gde sam došao

Objavljeno: 24.01.18 u 15:33

Novi štoper Vojvodine Aleksandar Radovanović (24) izjavio je da je svestan da se “stara dama” trenutno nalazi tek na osmom mestu na tabeli, ali da je, uoči dolaska u redove crveno-belih, prepoznao ozbiljnu priču koja se pravi u njegovom novom klubu.

Fudbalski klub Vojvodina danas je zvanično predstavio Aleksandra Radovanovića kao svog novog fudbalera. U pres sali stadiona “Karađorđe”, predstavnicima medija danas su se obratili sam igrač i sportski direktor Saša Drakulić, koji su zajednički izrazili zadovoljstvo zbog postignutog dogovora i ujedno istakli visoka očekivanja u budućnosti.

Sportski direktor Saša Drakulić veruje da je Vojvodina sa Radovanovićem dobila pravo pojačanje u odbrani.

Aca je potpisao ugovor na dve i po godine i u njemu smo dobili veliko pojačanje, a ujedno i predstavlja ono što je zahtevao naš šef struke Ilija Stolica. Imali smo razgovore koji su tekli u dobrom smeru i zato smo ih brzo završili, zbog čega smo svi radosni. Aci želim sreću u budućnosti i mislim da mu je Vojvodina jedan stepenik više u karijeri, a nadam se i da ćemo zajednički ostvariti naše ciljeve, odnosno napasti Evropu – kaže Drakulić, koji je otkrio da je moguće da će klub do kraja prelaznog roka angažovati još neko pojačanje.

Naravno, srećan zbog dolaska u redove “stare dame” je i njen novi član Aleksandar Radovanović.

– Veliko mi je zadovoljstvo i čast što ću imati priliku da nosim ovaj dres. Izuzetno poštujem Novi Sad i fudbalski klub Vojvodina. Znam gde sam došao i koliki je ovo klub. U narednom periodu, svakog sekunda i minuta koji budem proveo na terenu želim da dam svoj maksimalan doprinos da ostvarimo naš zajednički cilj, a to je da Vojvodina zaigra Evropu sledeće sezone – ističe Radovanović.

On je u redove crveno-belih stigao iz subotičkog Spartaka, koji je prvi deo sezone završio na visokom trećem mestu, dok se Voša trenutno nalazi tek na osmoj poziciji.

Kada sam počeo razgovore sa Vojvodinom, znao sam da klub čeka jako velika borba na proleće. Ipak, radovao sam se zbog toga što sam prepoznao jednu jako ozbiljnu priču, a i zadovoljstvo mi je što ću imati priliku da radim sa Ilijom Stolicom i njegovim stručnim štabom, jer je neko koga mnogo poštujem i pratio sam njegov rad. Nadam se da će ekipa na proleće biti bolja nego u prethodnoj polusezoni i verujem da ćemo ostvariti naš cilj – rekao je Radovanović, koji će, baš kao i u Spartaku, u Vojvodini nositi dres sa brojem 66.

Fudbaleri Vojvodine sutra u 6:30 časova ujutru iz FC “Vujadin Boškov” kreću na aerodrom “Nikola Tesla”, odakle u 9:15 časova imaju let za Tursku, gde će obaviti centralni deo priprema za novu polusezonu. U turskom letovalištu Belek, crveno-beli će boraviti sve do sedmog februara, za kada je planiran povratak u Novi Sad.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter