2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Ljubimac navijača Zvezde ponovo na ‘Marakani’, već danas kreće sa radom! (FOTO)

Objavljeno: 24.01.18 u 16:27

Posle odluke da završi igračku karijeru Boban Bajković od danas postaje trener omladinaca u voljenom klubu.

Završena je igračka karijera, a prvi trenerski zadatak Boban Bajković (33) imaće, kako saznaje HotSport, u omladinskoj ekipi Crvene zvezde.

Ljubimac „Delija“ tako otvara novu stranicu u klubu iz Ljutice Bogdana, gde je kao golman proveo više od decenije.

– Dogovorio sam se sa direktorom Terzićem da krenem da radim u stručnom štabu omladinaca, na čijem je čelu Milan Lešnjak. Danas ću potpisati ugovor na godinu dana i odraditi prvi trening sa golmanima – kaže za HotSport Bajković.

Kroz karijeru je popularni Bajko prošao sito i rešeto, a njegova „veza“ sa Zvezdom je ponovo aktuelna posle više od tri godine.

– Nakon Lirsa i Nefčija odlučio sam da postanem trener i stekao „B“ licencu. Učio sam od mnogih stručnjaka, a nadam se da ću uspeti da pomognem naslednicima. Znam šta je potrebno da se opravda uloga golmana u velikom klubu kao što je Zvezda – poručio je Bajković.

Omladinska ekipa iz Ljutice Bogdana je na prvom mestu, a svakako je cilj da tako ostane i do kraja sezone, koja se nastavlja početkom marta.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter