1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VEST IZ NEMAČKE: Verder snima krilnog napadača Zvezde, nije Srnić…

Objavljeno: 23.01.18 u 23:50

Da li bi Crvena zvezda ipak mogla da ostane bez jednog krilnog napadača, a da to nisu ni Slavoljub Srnić, ni Luka Adžić.

Slavoljubu Srniću ovog leta ističe ugovor sa Crvenom zvezdom, zainteresovanih timova ima, ali za sada ništa konkretno. Dolaskom Bena govorilo se o tome da je za svoj status zabrinut i talentovani Luka Adžić, ali će on sigurno ostati do leta. Sada ostaje pitanje ko će otići, jer je gužva na bokovima.

Kako prenosi Informer pisanje nemačkih medija, Nemanja Milić je na spisku želja Verdera. On je ove sezone odigrao 17 utakmica za crveno-bele i tri puta je bio asistent u Ligi Evrope. Odličan je kako u napadu, tako i u defanzivi, što se Nemcima posebno sviđa.

Cena Nemanje Milića je oko milion evra po transfermarketu, a procente ima i subotički Spartak iz kog je krilni napadač stigao na stadion ‘Rajko Mitić’.

0
0

1 Komentara

  1. zvezda jedino oveg prelaznog roka moze unosno da unovci, da proda je terzic … terza je za zapadne prilike najtrazeniji igrac-roba … takvog ONI jos nemaju i pored svih njihovih manipulacija-trikova … terzi nisu ni do kolena.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter