0
Evropske lige

SPORT NA TV: ‘Mršava’ ponuda, srećom su tu nacionalni kupovi…

Objavljeno: 23.01.18 u 08:50

Ovog utorka prvenstveno će biti zastupljen fudbal i to u okviru nacionalnih kup takmičenja u Engleskoj, Španiji i Francuskoj.

Kao što smo navikli prethodne nedelje, i ovaj dan nam počinje tenisom i Australijan openom. Nažalost, više nema srpskih takmičara u Melburnu, ali su zato ove noći i prepodneva na programu po dva četvrtfinala iz muškog i ženskog singla. Prenosi su na kanalima Eurosporta.

Što se tiče fudbala, ponuda je zaista ‘mršava’, a gledaćemo po jednu utakmicu iz Francuske, Engleske i Španije. Najpre od 18:30h će se u zemlji ‘galskih petlova’ sastati nekadašnji velikani Nant i Okser. Taj susret prenosiće treći kanal TV ArenaSport.

Na prvom programu iste televizije od 20:45h moći ćemo da gledamo revanš susret engleskog Liga kupa između Bristol sitija i Mančester sitija. U prvom duelu bilo je 2:1 za ‘građane’.

Zatim sledi najzanimljiviji meč večeri. Od 21:30h u španskom Kupu kralja će se sastati Sevilja i Atletiko Madrid. Taj susret ćemo pratiti na ArenaSport 3.

Evo kompletne sportske TV ponude za utorak, 23. januar:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter