0
Evropske lige

PROBLEM ZA ČELSI: Bez Morate i Fabregasa na Arsenal

Objavljeno: 23.01.18 u 17:20

Alvaro Morata i Sesk Fabregas neće nastupiti na revanš meču polufinala Liga kupa protiv Arsenala koji je na programu u sredu.

Kako je Antonio Konte potvrdio, oba fudbalera još uvek imaju problema sa povredama, pa će morati da presede ovu utakmicu.

Morata ima problema sa leđima, i on i Fabregas nam nisu dostupni. Moramo da proverimo još nekoliko povreda igrača, rekao je Konte.

Arsenal će, sa druge strane, biti bez Aleksisa Sančeza, koji je potpisao za Mančester Junajted, kao i Henriha Mhitarijana.

Arsenal je dobra ekipa. Ako se sećate meča iz šampionata, Sančez nije igrao. Isto je bilo i u prvom meču u kupu, igrao je samo deset minuta, tako da nema nekih posebnih olakšica. Važno mi je što imamo šansu da zaigramo u još jednom finalu, a da bismo to uradili moramo da dobijemo Arsenal, što je veliki izazov jer i oni žele trofej, zaključio je Konte.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter