0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZANOV TEST PROTIV TELEOPTIKA: Novi igrač na probi, ali je doživeo baš veliki maler!

Objavljeno: 23.01.18 u 14:35

Partizan je danas odmerio snage protiv svoje ‘filijale’ Teleoptika na SC u ‘Zemunelu’ i slavio sa 3:0 (2:0).

U subotu je Partizan odigrao utakmicu protiv omladinaca, a taj meč bio je zatvoren za novinare jer je na probi bio Ukrajinac Juri Vakulko, koji je dan kasnije položio test i nalazi se pred potpisom ugovora.

Vakulko nije igrao danas, ali je i današnja provera protiv Teleoptika takođe je bila zatvorena za javnost, a našlo se još jedno ime na probi u ekipi ‘parnog valjka’.

U pitanju je vezista Dramani koji je dobio priliku u drugom poluvremenu, ali je doživeo ogroman peh pošto je posle samo 16 minuta doživeo povredu i zamenio ga je mladi Jović.

Inače, crno-beli su slavili sa 3:0, uz dva gola Đorđa Jovanovića u prvom poluvremenu, a u drugom je konačan rezultat postavio Luka Cucin.

PARTIZAN, prvo poluvreme: Jovičić – Vulićević, N. R. Miletić, Ostojić, Antonov – Radin, Jevtović – Tošić, Tavamba, Janković – Đ. Jovanović.
PARTIZAN, drugo poluvreme: Nemanja Stevanović, Cucin, Marković, Mitrović, Nemanja G. MIletić, Dramani (od 62’ Jović), Nišić, Strahinja Jovanović, Urošević, Đerlek, Đilas.

TELEOPTIK, prvo poluvreme: Popović – Vlalukin, Šehović, Šiškov, Vranjanin – Luka Čermelj, Jović, Filip Čermelj, Ilić – Đurić, Simović;
TELEOPTIK, drugo poluvreme: Trnić, Krstić, Islamović, Sekulović, Popović, Bošnjak, Dapčević, Minić, Savić, Lakićević, Cvetičanin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter