4
Domaći fudbal

PARTIZAN DOVEO VELIKOG TALENTA: Ako Grobari ne veruju Ilievu, neka poslušaju preporuku Ševčenka!

Objavljeno: 23.01.18 u 19:45

Fudbalski klub Partizan je večeras i zvenično potvrdio da je potpisao višegodišnji ugovor sa mladim reprezentativcem Ukrajine, Jurijem Vakulkom.

Kako je sporski direktor Partizana, Ivica Ilivev, otkrio nakon zaključenog posla, talentovani Ukrajinac bio je na meti brojnih evropskih klubova, ali su crno-beli bili brži i završili posao na vreme.

Kakvog su igrača dobili, navijačima tima iz Humske bi možda najbolje mogle da ilustruje pisanje italijanske štampe, koja navodi da je selektor Ukrajine i legendarni napadač Milana, Andrej Ševčenko, ne tako davno ponudio Vakulka „rosonerima“.

Ova priča bila je aktuelna 2016. godine, kada je klub iz Dnjepropetrovska zapao u ogromne probleme, a Ševčenko je tada preporučio italijanskom gigantu petoricu fudbalera ovog ukrajinskog kluba.

Svakako, to što je popularni Ševa svom bivšem klubu preporučio Vakulka, svakako govori da ovaj igrač poseduje zavidan talenat, a njega će sada imati priliku da potvrdi na terenima u Srbiji.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter