5
Domaći fudbal

IVANOVIĆ STIGAO, ALI TO NIJE SVE: Iliev najavio nova pojačanja u Partizanu!

Objavljeno: 23.01.18 u 15:35

Crno-beli su ovog popodneva predstavili i drugo zimsko pojačanje, pošto je nakon Slobodana Uroševića, srpskog šampiona pojačao i dosadašnji vezista Spartaka, Đorđe Ivanović.

Dovođenjem Ivanovića, koji je obeležio prvi deo sezone u Superligi, Partizan je napravio veliki posao, ali januarski prelazni rok je za njih ipak daleko od gotovog.

Sportski direktor tima iz Humske, Ivica Iliev je tokom promocije Ivanovića u prostorijama kluba najavio dalje korake rukovodstva. Prema njegovim rečima, trener Miroslav Đukić bi u svojim redovima trebao da očekuje još bar tri pojačanja.

-Verujem da ćemo do prelaznog roka angažovati još tri igrača. I to na pozicijama zadnjeg veznog, još jednog veznog, a verovatno i na poziciji napadača- kratko je odgovorio na pitanje novinara Iliev.

Predpostavljamo da dolazak tog najavljeno napadača najviše zavidi od prodaje Leandra Tavambe, za kojeg su pojedini klubovi već pokazali interesovanje. Videćemo i hoće li jedan od tih najavljenih pojačanja na sredini terena biti i mladi ukrajinac Juri Vakulko, koji već treneria sa timom.

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter