0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

DOBRA VEST I ZA KRSTAJIĆA: Jagoš Vuković pronašao novi klub pred Mondijal

Objavljeno: 23.01.18 u 11:11

Srpski reprezentativac napustio je Pirej i narednih šest meseci igraće za italijansku Veronu kao pozajmljeni igrač Olimpijakosa.

Bliži se Svetsko prvenstvo u fudbalu i januarski prelazni rok je poslednja prilika za igrače da pronađu nove sredine i minutažu kojom bi se nametnuli svojim selektorima nacionalnih timova.

Jagoš Vuković je prošao kompletan kvalifikacioni ciklus u reprezentaciji Srbije, ali se od leta do danas nije snašao u Olimijakosu i u potrazi za utakmicama morao je da napusti Pirej.

Prethodnih dana postalo je jasno da će njegov naredni klub biti Verona i član italijanske Serije A je danas zvanično predstavio srpskog štopera i poželeo mu dobrodošlicu na srpskom jeziku.

Vuković će biti na pozajmici iz Olimpijakosa, a otkupna klauzula u junu biće 2.250.000 evra, koliko će klub sa ‘Bentegodija’ izdvojiti ukoliko se Srbin dokaže u novoj sredini.

Posao mu neće biti lak, budući da je Verona trenutno na pretposlednjem mestu Serije A, a prvi iznad crte je Krotone koji ima pet bodova više.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter